I alla fall inte om man tänkt sig att driva ett företag även om det så råkar vara en restaurang ;)
Men det verkar inte som att affärsjuridik lockar diverse krog ägare nämnvärt mycket i alla fall. I så fall borde de ju vara medvetna om att man INTE tillåter sina vakter att misshandla folk i källaren, att man INTE låter folk bli ihjälskjutna inne på sitt ställe, att man INTE tar garderoben svart, att man INTE slarvar med utskänkningstillstånd m.n.
Kanske detta vore ngt för bla Stureplansgruppen att lära sig efter att Nivå nu tydligen ska stängas ner efter just misshandel i källaren och dödskjutningar
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2279486/slutfestat-pa-niva

 

Nej men skämt å sido, det ä rätt förbluffande hur många krogar som går på samma tabbar som många andra gjort innan. Helt otroligt att de inte inser att de förr eller senare ”åker dit” om vakterna beter sig illa, garderoben är svart eller minderåriga får köpa alkohol. Detta hör väl för tusan till rena rama allmänbildningen.

 

Och gällande just krogvakter så vore det kanske på tiden att fler vaktbolag började inse att det kanske finns anledning att fundera på att hitta vakter som inte bara tänker på muskler, makt, klockor & guld. Vissa personer är inte bara inte lämpliga som vakter utan rent av olämpliga och tenderar att göra livet surt för sina arbetsgivare krogägarna. Kolla för tusan upp hur de bemöter gäster och vad de gör med dom som är ”bråkiga” så slipper man en massa brask rubriker i tidningarna efter muskelstinna vakter som tappat humöret liiiite för mkt.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed